صفاریه با بیان اینکه وضعیت اسفبار مسلمانان میانماری آنقدر وخیم است که به نظر بنده این آوارگان به نوعی فلسطین جدیدی هستند، گفت: روهینگیاییها بر طبق گزارش نهادهای بین المللی پرآسیبترین و بیشترین آزار و اذیت را در بین اقلیتهای جهان دچار شدند.
صفاریه با گریزی به اختلاف 100 ساله که بر سر زندگی و هویت مسلمانان روهینگیایی وجود داشته است، بیان داشت: متاسفانه براساس شواهد ما بعید میدانیم همین آوارگان 400 هزار نفر به سرزمین خود بازگردند و صحبت و برنامهریزی برای استقرار اردوگاه 20 هزار متری برای برپایی 86 هزار چادر است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلالاحمر تصریح کرد: هم اکنون مسلمانان روهینگیایی به ترتیب دچار مشکل آب آشامیدنی، سرویس بهداشتی، دفع فاضلاب و سرپناه هستند؛ همچنین نیازهای بهداشتی و درمان بسیار ملموس است زیرا کودکان آوارگان بسیار تحت سوءتغذیه بوده و زنان باردار و سالمندان دچار مشکل بسیاری هستند.
صفاریه با تشریح حضور جمعیتهای ملی دیگر کشورها در کمک به مسلمانان روهینگیایی گفت: اگر اولین کشور در حضور بین آوارگان نباشیم ولی از مهمترین و تاثیرگذارترین کشورهای جهان بودیم زیرا براساس مشاهداتمان، نگاه مسلمانان میانمار و حتی مسئولان بنگلادش به ایران بسیار مثبت است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلالاحمر با تشریح شواهد خود از وضعیت اسفبار مسلمانان روهینگیایی خاطرنشان کرد: ما زنانی را در شوک سربریدن عزیزانشان دیدم که وضعیت روحی بسیار بدی داشتند و باید به جد خدمات روانی و اجتماعی به آوارگان ارائه شود زیرا آسیب پذیرترین آوارگان کودکان، زنان و سالمندان آنها هستند و با توجه به اینکه مواد غذایی به درستی توزیع نمیشود، مشکلات آوارگان دوچندان خواهد شد.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: اخبار مربوط به ایران وسایر نقاط جهان به روز ، ،